Nyhetsbrev Ny! | Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

Frihet och försoning: Att befrias från våra egna fängelser genom tro på Jesus Kristus

Andy Svensson
2023-09-29 20:42

LÄSARMEJL - Alla åsikter är skribentens egna.

/bild/fangelse-1696012808.jpg

Guds välsignelse och frid. Jag hoppas allt är väl med dig i dessa svåra tider som råder. Dagligen läser och hör vi om hemska saker som krig, våld och pandemier. Men idag fick jag ett sms från en broder som ska sitta i fängelse i 10 månader. Han känner ångest och ångrar sitt mycket allvarliga brott. Bara tanken på det brott han begått kan få många att ta avstånd från honom.

Men vilket fängelse sitter du själv i? Vilka dolda synder gömmer du? Hur länge har du suttit i ditt fängelse ensam? Är du bunden av porr? Är du fast i ekonomiska problem och undanhåller staten pengar genom svart arbete? Är du fången av vita lögner? Det finns mycket man kan vara fången i. Att sitta ensam i sitt fängelse kan skapa ångest. Men Jesus Kristus är uppstånden och han kommer in genom de stängda dörrarna.

Ja, jag förstår mycket väl att du inte vill avslöja varför du sitter i ditt fängelse. Men när man ser sina egna brister, med tanke på bjälken i ögat, blir man ödmjuk gentemot andra som sitter i fängelse. Jag har själv varit inlåst på riktigt och det är påfrestande psykiskt. Men att vara fången under sexuella synder i flera år är värre än ett livstidsstraff. Många kristna sitter i sina fängelser, fångna under olika synder. Jesus Kristus är svaret – se på korset! Korsets kraft kan bryta fångens bojor. Halleluja, du är fri i kraften av hans blod.

Be gärna för min broder som sitter i fängelset, han heter Jimmy. Och du, Jesus Kristus har makten, han är kungarnas kung. Det innebär att om du har Jesus Kristus som Herren, är du ett barn av Kungen.

Andy Svensson

#Andy Svensson #Läsarmejl #Fängelse #Brott och straff

Dela:

10 kommentarer

Lars-Åke Gunnarson - 29/09-23 21:46
Så Guddomligt skrivet. Blev berörd av texten. Det är så lätt att glömma vem som kastar första stenen. Vi alla måste i jesu namn bekämpa vår egna synd. Liksom du skriver, Jesus har allt makt, genom honom kan vi bli befriade.
MVH
Lars-Åke G


Lars-goran Marklund - 30/09-23 02:38
Man kan ej ha ett dolt liv. Välj👍❤️ Jesus Kristus och du blir fri från synden.
Det finns bara en väg till ❤️Gud och trons kraft är stor💥💥. Universums härskare är 💖Jesus. 👍Herren kommer snart med skyarna.
Be och du ska få👍👍👍.


Andy Svensson - 30/09-23 08:02
Tackar Lars-Gunnar! Vi glömmer lätt bort våra egna synder vi kämpar med i livet . Lätt att se på andra istället för att se på sig själv. Vilket fängelse sitter man själv i dvs fången under hemliga synder man döljer för andra. När vi ser bjälken i vårt eget öga då blir vi mer ödmjuka inför andras fångenskap under synden.


Svensson - 30/09-23 18:07
Vilken vacker text! Får en att tänka efter.
Jesus förlåt mig för mina synder, Amen.


Andy Svensson - 01/10-23 14:05
Tackar Svensson


Ibrahim M - 02/10-23 21:10
Jag tackar er för detta. Ska visa mina bröder denna text, dom tjatar mycket på andra utan att titta på dom självas problem. Jag ber för dom och jag ber för mig. Jag är berörd av detta som skrevs. Mycket bra Andy Svensson. En sån fint text kan bara skrivas om Jesus är vid din sida.


Lars-goran Marklund - 03/10-23 02:18
Jag måste glömma mitt gamla liv.
💖Bara 👍Jesus Kristus💥 kan ge mig frid. Jag måste ge min upp min själv-egoism (syndernas bojor). Herren kan befria min själ. Vägen till ❤️Gud är svår, men syndernas väg leder till avgrunden.
Käre 💥Jesus👍 förlåt mig


Andy Svensson - 03/10-23 14:26
Jag skrev det här under en tid av mycket smärta i livet. Är tacksam att min text kan få bli till välsignelse för andra Gud är god. Ibrahim " Se på andra bli förvirrad, se på dig själv bli förtvivlad och se på Jesus bli förvandlad" .

Lars-Göran korsets kraft är otroligt tänk att Jesus Kristus van seger över all ondska på korset!!!


Anders - 03/10-23 21:53
Vilket bra och viktigt inlägg Andy Svensson. Jesus sa, döm inte,gå igenom den trånga porten och i Mat 25:35 Jag satt fången och ni besökte mig.Alla har syndat,men om du ångrar och omvänder dig så blir du förlåten av Honom.satan för krig mot församlingen,men känner ni vibbarna av sista väckelsen? Snart! Håll ut. Marana ta


Anders - 04/10-23 07:25
”Var inte rädd för vad du skall få utstå. Se, djävulen kommer att kasta några av er i fängelse för att ni skall sättas på prov, och ni skall få lida i tio dagar. Var trogen intill döden, så skall jag ge dig livets segerkrans.”
‭‭Uppenbarelseboken‬ ‭2‬:‭10‬


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340

Idag är det måndagen den 17 juni 2024, vecka 25 och klockan är 05:11. Torborg och Torvald har namnsdag.


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-06-16 23:39
Blivit lurad på ett arv och jag känner mig luras och sårad av en jag verkligen trodde var sann iJesus snälla be för ett mirakel i guds namn Amen.

1 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Trollkarlen i Pafos avslöjad av Guds kraft

Simon Magus: Trollkarlen som försökte köpa Andens gåva

Flickan med spådomsanden

Betydelsen av Jesu dop

Bibeln är sann och Guds Ord

6 juni: Sveriges nationaldag - Gud välsigna Sverige!

Jesu ytterkläder predikar (Eller ”heliga u-svängar”)

Historien om ukulelen, stämning och köpråd

Jesus och skriften på marken: Räddad från domen

Att vända andra kinden till: Vad Jesus egentligen menade


Senaste kommentaren

Lars-goran - 15/06-24 20:42
Lycklig är den som får 👍💥❤️Guds kraft. Jag är bara en enkel människa. Bekämpa begäret och du får kraft från 💖Jesus Kristus. Välj Kärleksvägen och du blir frälst💥👍❤️öppna ditt hjärta för Herren 🙂 Bra ❤️❤️❤️

Skrevs i Trollkarlen i Pafos avslöjad av Guds kraft


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM