Nyhetsbrev Ny! | Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

KG Larsson: Gängvåldet eskalerar och ingen myndighet kan hantera det

Christer Åberg
2023-06-15 19:29

Gängvåldet

/bild/kg-larsson-bocker-1686849484.jpg

Ungdomar har berättat för KG Larsson att de upplever en enorm kraft när de för första gången skjuter någon, en intensitet de aldrig tidigare känt. De har även berättat att de hör inre röster som tvingar dem att gå ut och skjuta någon de inte ens känner.

KG Larsson, en predikant och författare, är inte förvånad över det ökande gatuvåldet efter att ha hört gängkriminella berätta om vad som driver dem. Han anser att den eskalerande våldssituationen inte kan hanteras av någon myndighet, och han tror inte att fler poliser, fler fängelser eller hårdare straff kommer lösa problemet.

Parallellsamhällen med egna lagar

I sina böcker "Den kriminella världen" och "Bland demoner och kriminella" skriver KG Larsson om uppkomsten av parallellsamhällen med sina egna lagar i våra förorter. Han uttrycker enorm sorg och oerhörd kärlek för de kriminella han mötte i dessa miljöer och i fängelserna när han lät dem tala om vad som driver dem. Trots hot upplevde han en befrielse från all rädsla.

Enligt KG Larsson noterade myndigheterna en förändring för ungefär tio år sedan när brottsligheten gick från att vara lokala eller regionala problem till globala nätverk som kontrolleras av några få personer i andra länder, utanför räckhåll.

Demonisk kraft

Dessa nätverk rekryterar ofta pojkar i åldern 10-13 år som inte kan straffas. Ungdomar har berättat för KG Larsson att de upplever en enorm kraft när de för första gången skjuter någon, en intensitet de aldrig tidigare känt. De har även berättat att de hör inre röster som tvingar dem att gå ut och skjuta någon de inte ens känner.

KG Larsson tror att om dessa individer ska kunna räddas måste den demoniska kraft som styr dem brytas med den helige Andes kraft.

Radikal omvändelse och befrielse

KG Larsson kritiserar att svenska kyrkor inte tillräckligt betonar radikal omvändelse och befrielse. Han nämner också de medvetna sekulariseringsförsöken från politiker i Sverige, vilket oroar honom som präst. Han beklagar restriktioner som hindrar honom från att välsigna barn eller tala om Jesus.

/bild/kg-larsson-bocker-1686850079.jpg

Nyligen fick han ännu en inbjudan till ett av landets värsta fängelser och han har blivit kontaktad av flera kriminella som har läst hans böcker.

Christer Åberg

#KG Larsson #Gängvåld #kriminalitet #Böcker #Våld

Dela:

1 kommentarer

Andy Svensson - 16/06-23 07:04
Som fd gängkriminell så sakande jag manliga äkta förebilder eftersom min Pappa var inte det. Jag ropade efter någon som såg mig för den jag var och älskade mig. Man behövde mera kärlek från vuxna och kramar. Jag räknades bland Sveriges farligaste ungdomsbrottslingar men Jesus Kristus blev min räddning. Bra inlägg 😊🙏ㇿ


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-05-18 23:18
Be för tre unga tjejer om frälsning och försoning med sin mamma!

4 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Skapelsen del 1 - I början skapade Gud himmel och jord

Jesus har farit upp under jubel

Gud har farit upp under jubel - Profetia på Jesu Kristi himmelsfärd

Christer Åberg sjunger "Du behöver Jesus" i programmet "Varför Jesus?"

Varför Jesus? Christer Åberg Kanal 10 den 8 maj

Jag ska aldrig dö - Christer Åberg, Nenne Lindberg

Klarläggande och varning: konspirationsteorier på framfart – En uppmaning till sanning och sundhet

På hur många språk finns Bibeln?

Israels imponerande försvarsförmåga vid Iranattacken

Världskände biskopen Mar Mari Emmanuel knivhuggen i Sydney


Senaste kommentaren

Svensson - 14/05-24 12:26
Gud skapar genom det skapande Ordet. Han talar och saker blir till. Så står det skrivet tidigt i skriften. Senare undervisas vi lekmän om att Ordet är Jesus nasarén självt. Låt mig referera ”i begynnelsen var Ordet, Ordet var hos Gud och Ordet var Gud”. ”Och Ordet blev kött”.

Skrevs i Skapelsen del 1 - I början skapade Gud himmel och jord


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM