Nyhetsbrev Ny! | Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

De fyra apokalyptiska hästarna är klara att träda fram

Mikael Walfridsson
2022-12-03 19:25

GÄSTBLOGG - Alla åsikter är skribentens egna.

/bild/4-hastar-1670069853.jpg

Men redan nu ser vi nyheter som bekräftar att vi mycket snart kommer att se de fyra apokalyptiska hästarna träda fram och kommer orsaka kaos, krig, sjukdomar och en fruktansvärd nöd. Här visar jag fyra nyheter som pekar på att den vita, röda, svarta och gula hästen är klara till att rida som en stormvind över jorden.

Upp 5: 1-5 - Och jag såg i högra handen på honom som satt på tronen en bokrulle med skrift både på insidan och utsidan, förseglad med sju sigill.

Snart en dag, och på en given signal kommer Herren att resa sig upp och gå fram till Fadern, för att ta bokrullen ur hans högra hand. På denna bokrulle är hela ändetidens scenario och allt det som är bestämt ska ske nedskrivet. Den är samtidigt förseglad med sju sigill.

När Herren i tur och ordning bryter dessa sju sigill, kommer det att vara början och startskottet på vedermödan och den sista årsveckan. Den tiden sträcker sig helt fram till Harmagedon, där Jesus själv griper in, och avslutar den stora nöden genom att sätta sina fötter på Oljeberget och besegra sina fiender

Men redan nu ser vi nyheter som bekräftar att vi mycket snart kommer att se de fyra apokalyptiska hästarna träda fram och kommer orsaka kaos, krig, sjukdomar och en fruktansvärd nöd. Här visar jag fyra nyheter som pekar på att den vita, röda, svarta och gula hästen är klara till att rida som en stormvind över jorden.

Vi behöver en enda världsordning

UPP 1:2 - Jag såg, och se: en vit häst, och han som satt på den hade en båge. Han fick en segerkrans, och han drog ut som segerherre för att segra.

Emmanuel Macron var talare på Apec – Asia Pacific Economic Cooperation, där han mitt i handelskonflikten mellan USA och Kina uppmanade till ”en enda global ordning”. Presidenten beskriver den nuvarande världsordning som en djungel, och framställer USA och Kina som ”två stora elefanter som blir mer och mer nervösa”. Han uppmanade till samarbete mellan ”många andra djur” och krävde en enda världsordning.

Min kommentar:

I 2017 skrev ett media att ”Macron är det största hoppet om en ny världsordning”. Även om jag personligen inte tror att han är antikrist, så kommer han med all säkerhet att vara en av dem som kommer att tillsluta sig och stödja denna nya världsordning, med en global ledare i spetsen.  

Den vita hästen är på väg.

Det tredje världskriget

UPP 6:4 - En annan häst kom ut, en eldröd, och han som satt på den fick makt att ta bort freden från jorden så att människor skulle slakta varandra. Och han fick ett stort svärd.

Ryska och kinesiska stridsflyg kränker Sydkoreas luftförsvarszon. Ukraina anklagar Ryssland för att mobilisera 5 millioner soldater som ska användas för att vinna kriget. Vilka länder förväntas stödja Ryssland i konflikten som bara tilltar och på vilket sätt kommer denna från början lilla konflikt att utveckla sig till det tredje världskriget. Kina närmar sig en invasion av Taiwan och flera syskon vittnar om Herren som genom syner och drömmar talar om ett uppryckande i förbindelse med den. Jag läste en kommentar på en youtube kanal där personen vittnade om denna syn:

”Gud gav mig en vision för ungefär ett år sedan som visade mig att Kina attackerade Taiwan på min tv. Kommentatorn säger högt:
"Och USA har blandat sig!" Det hände på min tv på natten. Sedan hoppar visionen till vad jag tror är nästa morgon, jag går ut i mitt garage, öppnar min garagedörr, kliver ut på min uppfart, tittar upp och till höger mot himlen långt borta och ser ett mindre starkt vitt ljus blir större och större och större tills jag känner hur min kropp börjar kollapsa.” (han ser uppryckandet)

Den röda hästen är på väg.

Världshistoriens största bubbla

UPP 1:5 - När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag den tredje varelsen säga: "Kom!" Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i sin hand. 

Författaren Robert Kiyosaki som har skrivit boken ”Rik pappa, fattig pappa – vägen till ekonomisk frihet uttalar sig om världsekonomin och säger ”Ekonomin är den största bubbla i världshistorien, Gud förbarme dig över oss alla”

Uttalandet kom eftersom många ekonomer förutspår en lågkonjunktur 2023 för den amerikanska ekonomin efter en serie räntehöjningar av Federal Reserve för att bekämpa inflationen.

Min kommentar: Ekonomer står på rad där man förutser och kommer med dystra prognoser. Precis som den vita och röda hästen står klar, gör den svarta hästen på samma sätt. Vi kan se hyperinflation och en ekonomisk krasch i horisonten.

Den svarta hästen är på väg

En ny och värre Covid-våg

UPP 1:8 - Och jag såg, och se: en gulblek häst, och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde honom. De fick makt över en fjärdedel av jorden, att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordens vilda djur.

Labbstudier visar nu att nästa covid-virus kan vara farligare, än det vi tidigare har upplevt. Något som skapar stor oro. Det är bland annat dessa dystra prognoser som G20 länderna precis har diskuterat vid senaste möte.

För 14 år sedan möttes G20-länderna för första gången med syfte att tackla globala utmaningar. G20 skulle vara det främsta forumet för ett globalt ekonomiskt samarbete. Nu har länderna mötts igen på grund av ”oöverträffade multidimensionella kriser” Där nämns bland annat Covid-19, klimatförändringar, ökad fattigdom som allt samman har orsakat ekonomisk nedgång. En av punkterna i den långa rapporten omfattar ”digitala och pålitliga hälsonätverk och digitala covid-certifikat. Det står följande:

”Vi stöder fortsatt internationell dialog och samarbete kring etableringen av pålitliga globala digitala hälsonätverk som en del av ansträngningarna att stärka förebyggande och svar på framtida pandemier, som bör dra nytta av och bygga vidare på framgången med befintliga standarder och digitala covid-19-certifikat.”

Min kommentar: ”Covid-vågen” efterföljt av ett kontroll-samhälle är inte över. Den gulbleka hästen kommer att föra med sig nya virusarter och den här världen har bestämt sig för att tvinga människan till globala digitala åtgärder, för att få kontroll och säkerhet.

Den gulbleka hästen är på väg

Det dukade bröllopsbordet

/bild/brollopsbord-1670069943.jpg

I förra inlägget delade syster TZ en uppmuntrande syn hon fick av Herren. Hon såg en dukat och klart bröllopsbord, som var så långt att det inte fanns något slut.  

Vilken underbar och välsignad hälsning! Det är dit vi är på väg och det är vid denna himmelska fest vi mycket snart kommer träffas för att hålla en himmelsk bröllopsfest och för att fira att brud och brudgum äntligen förenas. 

Festen kommer att hållas i en underbar härlighet och Jesus själv är huvudpersonen. Detta bröllopsbord är dukat och klart och färdigt för de himmelska gästerna. 

Vid detta mäktiga bröllopsbord finns en särskild plats som är reserverad för just dig och mig. En plats som Herren beslutade och utvalde att vi skulle ha, innan dess att jorden skapades och blev till.  

Vi är på väg till den himmelskas bröllopsfesten och Herrens utvalda brud har gjort sig redo.

Maranatha

Mikael Walfridsson

#Tidstecken #Mikael Walfridsson #Profetiskt #Sista tiden

Dela:

2 kommentarer

Anonym - 03/12-22 19:58
Så underbart och fantastiskt. Vilken fantastisk bild,den himmelska bröllopsfesten. Må många vara redo när Herren kommer på molnskyn. Läser alla kommentarer och dina texter vilket ger stor välsignelse. Var välsignad!


Mikael Walfridsson - 04/12-22 17:03
Guds frid. Vi kan bara föreställa oss den himmelska bröllopsfesten, där nära och kära möts igen och Herren är huvudpersonen. En i en himmelsk härlighet där all uppmärksamhet och blickar vilar på vår Frälsare och Herren. Jag tror att en dagen kommer snart.

Maranatha

Mikael


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-05-18 23:18
Be för tre unga tjejer om frälsning och försoning med sin mamma!

3 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Skapelsen del 1 - I början skapade Gud himmel och jord

Jesus har farit upp under jubel

Gud har farit upp under jubel - Profetia på Jesu Kristi himmelsfärd

Christer Åberg sjunger "Du behöver Jesus" i programmet "Varför Jesus?"

Varför Jesus? Christer Åberg Kanal 10 den 8 maj

Jag ska aldrig dö - Christer Åberg, Nenne Lindberg

Klarläggande och varning: konspirationsteorier på framfart – En uppmaning till sanning och sundhet

På hur många språk finns Bibeln?

Israels imponerande försvarsförmåga vid Iranattacken

Världskände biskopen Mar Mari Emmanuel knivhuggen i Sydney


Senaste kommentaren

Svensson - 14/05-24 12:26
Gud skapar genom det skapande Ordet. Han talar och saker blir till. Så står det skrivet tidigt i skriften. Senare undervisas vi lekmän om att Ordet är Jesus nasarén självt. Låt mig referera ”i begynnelsen var Ordet, Ordet var hos Gud och Ordet var Gud”. ”Och Ordet blev kött”.

Skrevs i Skapelsen del 1 - I början skapade Gud himmel och jord


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM