Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!

Min Jesus skall komma åter

Christer Åberg
2024-09-11 11:24

Predikan

Min Jesus är konungarnas konung och herrarnas herre. Det står i Uppenbarelseboken att han kommer med skyarna och varje öga ska se honom, även de som har genomborrat honom. Alla jordens stammar ska jämra sig över honom. När Jesus kommer tillbaka kommer han att ha korsmärken på sina händer som ett evigt bevis på att han har köpt oss med sitt eget blod.

Då är du välkommen till min live-sändning på de olika plattformarna. Du får gärna gilla, kommentera och följa, och på olika sätt stödja. Gud välsigna dig rikligen! Jag har nu en eftermiddagslive som jag tror kommer bli väldigt bra. Vet du varför? För att jag talar om Jesus, och när vi talar om den bibliske Jesus blir det alltid bra. Vi ska tala om och predika den sanna Jesus, inte en egen version som vissa snickrar ihop.

Min Jesus

Min Jesus är Herren och Gud, frälsaren som lever idag och aldrig mer ska dö. Han är Guds son, människosonen som dog på korset för dig och mig. 

Min Jesus är uppstånden från de döda, fysiskt, och han sitter på Guds faders högra sida. Han har all makt i himlen och på jorden, och en dag kommer han tillbaka hit till jorden för att regera från Jerusalem.

Min Jesus är konungarnas konung och herrarnas herre. Det står i Uppenbarelseboken att han kommer med skyarna och varje öga ska se honom, även de som har genomborrat honom. Alla jordens stammar ska jämra sig över honom. När Jesus kommer tillbaka kommer han att ha korsmärken på sina händer som ett evigt bevis på att han har köpt oss med sitt eget blod.

Jesus blev korsfäst på Golgata, där han offrade sig för oss. Han kunde ha stigit ner från korset, men han valde att offra sig för att försona oss med Gud Fadern. Jesus är medlaren mellan Gud och människor, och Bibeln är Guds eviga ord som aldrig förändras.

Min Jesus skall komma åter

Det ska komma en dag då Jesus Kristus återvänder till jorden, och den dagen närmar sig snabbt. När han kom första gången kände inte alla igen honom, men när han kommer tillbaka andra gången kommer det inte att råda något tvivel om att det är Jesus Kristus, Guds son.

Innan Jesus kan återvända måste uppryckandet av de troende ske. De som tillhör Jesus kommer att bli uppryckta för att fira en sjuårig bröllopsvecka i himlen. Det är viktigt att förstå att vi ska fokusera på Jesus och inte på antikrist. Om du tillhör Jesus behöver du inte oroa dig för antikrist, för du kommer att vara i himlen.

Det blir en fantastisk fest när vi kommer till himlen. Du som ännu inte tror på Jesus, du är välkommen. Jesus släpper in alla som kommer till honom.

När Jesus kommer tillbaka kommer han med skyarna, och alla ögon ska se honom. 

Ta emot Jesus

Har du tagit emot Jesus? Har du evigt liv? När en syndare omvänder sig, blir det glädje i himlen. Om ditt namn inte finns med i livets bok kan vi fixa det genom att vända oss till Jesus och ta emot honom som vår Frälsare.

Säg till Jesus: 

"Jag vänder mig nu till dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda." 

Grattis till dig som har tagit emot och bekänt Jesus Kristus som Herren i ditt liv! Du är frälst och har fått evigt liv, och ditt namn är skrivet i livets bok i himlen. 

Gud välsignar dig!

Christer Åberg

#Jesus Kristus #Jesu återkomst #Sista tiden #Frälsning #Evigt Liv #Uppenbarelseboken #Korsfäst #Återkomsten #Tro #Bibel #Guds Son #Uppryckande #Messias #Himlen #Bröllopsvecka #Guds Ord #Kristen Tro #Syndernas Förlåtelse #Troende #Guds Kärlek #Hopp

Dela:

3 kommentarer

Lars-goran Marklund - 11/09-24 12:27
💖💥Jesus kommer snart, hoppas Herren ej dömer mig för hårt.
Bra❤️👍❤️


Richard M - 11/09-24 17:24
Lars Marknlund - Jesus har redan betalat med sitt blod för dina synder. Tvärtom är du älskad och ska inte dömas för det som redan är betalt :D


Lars-goran Marklund - 12/09-24 07:06
Nja det vet jag inte!hoppas det gör jag.
Vara en medmänniska och be till 💥👍Herren det kan jag kan vara på jorden.
❤️ Gud välsigna alla bedjare 🙂🙂


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340

Nyhetsbrev

Idag är det onsdagen den 18 september 2024, vecka 38 och klockan är 15:19. Orvar har namnsdag.


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-09-18 12:13
Jag vill tacka Jesus för allt gott han har gett mig.Att han alltid står mig nära och att han hjälpt mig så många ggr. Ser du efter så ska du också finna att där står han alldeles nära dig, om du vill

0 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Jesus: Jag Är den Jag Är

Tusentals Hizbollah-terrorister skadade av sprängda personsökare - Flera döda

Det är endast Jesus Kristus som kan frälsa

Påven: Alla religioner är en väg till Gud

Nytt mordförsök på Donald Trump - Attentatsman låg gömd på golfbana

Jesus Kristus: Världens Frälsare

Jesus är det eviga livet

Gör dig själv inget ont

Från Oönskad Barndom till Mötet med Jesus

Trons Kraft i Prövningens Stund: Christer Åberg på Sverigekanalen TV


Senaste kommentaren

Lars-goran Marklund - 16/09-24 14:08
Är man en enkel människa som jag förstår man inte det. Vaka för Herren kommer snart bara Tro. Öppna ögonen och hjärtat för ❤️Gud. Vem som helst kan bli omvänd. Människan spår men ❤️Gud rår.

Skrevs i Nytt mordförsök på Donald Trump - Attentatsman låg gömd på golfbana


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM