DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Butik Kristen media Om Info

Talar Bibeln om kärnvapenkrig?

Av: Christer Åberg
söndag 27 mars 2022 00:05

/bild/atombombsexplosion-1648334978.jpg

Sak. 14:12 Och detta ska vara den plåga, som HERREN ska slå alla de folk med, som har stridit mot Jerusalem. Han ska låta deras kött ruttna, medan de ännu står på sina fötter, och deras ögon ska ruttna i sina hålor, och deras tunga ska ruttna i deras mun.

/bild/karnvapenexplosion-1648335097.jpg

Joel 2:28 Och det ska ske därefter att jag ska utgjuta min ande över allt kött, och era söner och era döttrar ska profetera, era gamla män ska drömma drömmar, och era unga män ska se syner. 29 Och även över tjänarna och över tjänarinnorna ska jag i de dagarna utgjuta min Ande. 30 Och jag ska låta tecken synas på himlen och på jorden, blod och eld och rökpelare. 31 Solen ska vändas i mörker och månen i blod, innan HERRENS dag kommer, den stora och fruktansvärda. 32 Och det ska ske, att var och en som åkallar HERRENS namn ska bli frälst. För på Sions berg och i Jerusalem ska finnas en räddad skara, som HERREN har sagt, och bland kvarlevan sådana, som HERREN ska kalla.

/bild/atombomb-1648335173.jpg

2 Petr 3: 7 Men de himlar och den jord som nu finns är genom samma ord sparade åt eld, och förvaras till dagen för de ogudaktiga människornas dom och undergång. 8 Men, älskade, förbise inte detta faktum, att en dag för Herren är som tusen år och tusen år som en dag. 9 Herren är inte sen eller dröjer med det som han har lovat, såsom en del menar, utan han har tålamod med oss* och vill inte att någon ska gå förlorad, utan att alla ska få tid att omvända sig. 10 Men Herrens dag ska komma som en tjuv om natten, och då ska himlarna med ett våldsamt dån förgås, och elementen** ska smälta av brännande hetta, och jorden och de verk som finns därpå ska brännas upp. 11 Eftersom nu allt detta ska upplösas, hur heligt och gudfruktigt bör ni då inte leva, 12 medan ni väntar och ivrigt längtar efter Guds dags ankomst, då himlarna ska förgås av eld och elementen smälta av hetta. 13 Men efter hans löfte väntar vi nya himlar och en ny jord där rättfärdighet bor. 

/bild/svampmoln-1648335287.jpg

Upp 8:10 Och den tredje ängeln blåste i sin basun, då föll från himlen en stor stjärna, brinnande som en fackla, och den föll ner över en tredjedel av floderna och vattenkällorna. 11 Och stjärnans namn kallas Malört, och tredjedelen av vattnet förvandlades till malört, och många människor dog av vattnet, därför att det hade blivit bittert. 

Christer Åberg

#sista tiden #kärnvapen #krig #atombomb #tidstecken

Stöd Apg29 genom att SWISHA:
072 203 63 74

← Förra
Guds frid i en orolig tid

→ Nästa
Mainstream- och alternativ media står på olika sidor i Ukrainakriget


2 kommentarer


Mikael 28/3-22 21:52
Hemskt.Är det så att Ryssland backar sina positioner från Ukraina nu för att istället gå in med kemiska stridsmedel eller kärnvapen?Man kan bara gissa.Gud vet.
Torsten Edelstam 06/4-22 12:04
Det är inte omöjligt att ryska militär kan använda kärnvapen när de börjar bli desperat . Inte helt otänkbart
Putin vill ha hela Ukraina innan han tar andra neutralaländer.
Vi får vänta och se.
Bara endast Gud vet exakt.

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340Senaste på Youtube


Lindbergarna i Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd - Midsommarmöten

Prenumera på Youtubekanalen


Senaste kommentarerna

Jaana 29/6-22 23:36
Extern länk
Skrevs i Vi går emot uppfyllelsen av vilddjurets märke

Marianne 26/6-22 13:20
Extern länk
Skrevs i Det som hindrar väckelsen

Anonym 22/6-22 06:20
Extern länk Jesus kommer snart!
Skrevs i Gamla Testamentet öppnas - David Pawson


Senaste bönämnet

söndag 3 juli 2022 17:50
Bed jag nu möter min kärlek som jag kan gifta mig med så har vi varandra sedan. Gud hör bön i Jesu namn!
söndag 3 juli 2022 17:41
Bed att jag kommer in på Barnskötare utbildningen på Eslövs folkhögskola nu till augusti som det börjar, bed att studievägledaren Frida Fält hör av sig och antar mig till utbildningen den är på ett å
söndag 3 juli 2022 16:43
Uppvuxen i en dysfunktionell familj fyra syskon mina föräldrar har haft mina bröder som favoriter de kan vara oärliga otrevliga elaka otrogna och såra men de har tagit deras parti jag får ångest över

DAGENS

Vecka 27, måndag 4 juli 2022 kl. 13:23

Online: 75

17366 sidvisningar hittills i dag
(31138 sidvisningar totalt i går)

Namnsdag: Ulrika och Ulla

“Saligt är det folk som har HERREN till sin Gud, det folk han har utvalt till sin arvedel.” - Psalm 33:12

Bön: Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Be denna bön högt om du vill bli frälst: 
”Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och förlåten och ett Guds barn. Amen.”

Trosbekännelsen 

"JESUS ÄR HERREN"

Rom 10:9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 

Fil. 2:11 och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära.


Aktuella artiklar


Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Erbjudande: Min CD + BOK = 250 krTranslate

Laddningstid av sidan: 0.62 sekunder

↑ Upp