Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
SWISH: 072 203 63 74

General Harmagedon har tagit över i kriget mot Ukraina

Christer Åberg
2022-10-10 11:15

Ukrainakriget

/bild/general-harmagedon-1665395858.jpg

"General Harmagedon". Bild: Expressen.

Armégeneralen Sergey Surovikin går under tilltalsnamnet: General Harmagedon". Namnet är en hänvisning till hans hårda och oortodoxa inställning till militära operationer.

Ryskt missilregn över Ukraina

Denna morgon har ett ryskt "missilregn" drabbat Ukraina. Det sker två dagar efter att Krimbron blivit utsatt för bombattentat, förmodligen av Ukraina.

Enligt Ukraina har minst 75 missiler använts. Det har använts både missiler och iranska drönare för att slå ut bland annat ukrainska kraftstationer.

Peter Lidén, överstelöjtnant vid Försvarshögskolan säger att Ryssland ägnar sig nu åt ren terrorbombning

Det kommer också uppgifter i Aftonbladet att Belarus och Ryssland har börjat mobilisera ett gemensamt militärt förband som sedan två dagar tillbaka redan är aktivt, och amerikanska medborgare uppmanas av USA genast att fly Ukraina.

General Harmagedon

De massiva missil- och drönarattackerna kommer bara två veckor efter attacken mot Krimbron och att armégeneralen Sergey Surovikin har tagit över befälet för ryska styrkorna. Med anledning av detta skriver Mikael Walfridsson den här intressanta kommentaren på sin blogg Den yttersta tiden:

Många undrar sig vad Rysslands nästa drag kommer att vara efter att bron till Krim blev delvist förstörd. Händelsen ses som ett stort bakslag för den Putin, som själv invigde bron för fyra år sedan. Nu försvåras möjligheterna för Ryssland att få in krigsmateriel och förnödenheter till Krim och Cherson-regionen.
Armégeneralen Sergey Surovikin, som har lett den "södra" gruppen av trupper i Ukraina och Donbas, kommer att ta över befälet över ryska styrkor. Sergey Surovikin går under tilltalsnamnet: General Harmagedon. Namnet är en hänvisning till hans hårda och oortodoxa inställning till militära operationer.

Donald Trump varnar för tredje världskriget

Många är rädda att tredje världskriget när som helst kan starta. När jag tänker på tredje världskriget så förknippar jag det med ett atomkrig. Måtte det ryska kriget i Ukraina inte utvidgas utan att det bli fred snarast. Donald Trump har åter igen varnat för det tredje världskriget:

"Nu har vi krig mellan Ryssland och Ukraina med möjligen hundratusentals som dör. Vi måste kräva omedelbara fredsförhandlingar eller så hamnar vi i tredje världskriget och det kommer inte finnas något kvar av vår planet på grund av att korkade människor inte hade en aning. De hade ingen aning. De förstår verkligen inte."

Vi ska inte vara rädda. I Jesus Kristus är vi trygga vad som än händer. Men be i Jesu namn till Fadern att kriget upphör snarast.

Men det är fler än Donald Trump som varnar för tredje världskriget. Holger Nilsson skriver mycket om detta på Flammor.com. Bland annat nämner han i en artikel om den förre utrikesministern och statsministern Carl Bildts varning.

Res er upp och lyft upp era huvuden

Till sist vill jag nämna om Herren Jesu Kristi ord:

Luk 21:28 Men när detta börjar ske, res er upp och lyft upp era huvuden, för då närmar sig er befrielse.
Christer Åberg

#Ukrainakriget #Ryssland #Ukraina #Tredje världskriget #Harmagedon #General Harmagedon #Sergey Surovikin


1 kommentarer

Sven Thomsson - 19/10-22 11:09
Det är allvarligt att Ryssland nu ägnar sig åt ren terrorbombning. Genera Harmageddon ser ut att vara lika hård som Putin själv. Donald Trumps varning för tredje världskriget måste alla ta till sig, eftersom det är förknippat med kärnvapen. Vi pastorer måste varna för detta från talarstolarna i våra kyrkor.

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Stöd Apg29.Nu

Swish: 072 203 63 74

Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Bankkonto (Swedbank)

Clearing: 8150-5 Kontonummer: 934 343 720-9

IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS


Senaste bönämnet

2023-01-28 22:46
Be för mina tänder. Har haft besvär ofta hela livet. Det är så dyrt plus alla smärtor. Jesus förmår hela detta. Be att jag slipper smärtor och får behålla mina tänder. Jesus kan hela.

3 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Jesus är YHWH och Elohim

Kristna förföljs i Turkiet

Mordhot på bönesidan

Domedagsklockan 90 sekunder till midnatt

Vi står väldigt nära slutet ─ Ove Marcelind på Vision Sverige

Mannen med granatsplittret

Du är älskad och förlåten

Du behöver Jesus Del 3 - Christer Åberg i Bokhyllan

50 länder där förföljelsen mot kristna är som värst

TikTok kommenterar Christer Åberg


Senaste kommentaren

Ingela - 28/01-23 10:12
På 70-talet gjorde peter halldorf ett bokbål i Linköping med böcker och skivor och uppmanade andra kristna att komma dit med sina böcker och skivor! Men det är ju en annan sak! Här är ju bara koranen och för att provocera! Vi ber om att Gud ska använda detta för sitt rikes ära!

Skrevs i Kristna förföljs i Turkiet


STÖD APG29
Swish: 072 203 63 74 
Paypal: https://www.paypal.me/apg29 
Bankkonto (Swedbank) 
Clearing: 8150-5 Kontonummer: 934 343 720-9 
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS

FACEBOOK YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM