Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

Gammal profetia aktuell om hotet från Ryssland

Holger Nilsson
2022-05-03 11:02

GÄSTBLOGG - Alla åsikter är skribentens egna.

Nytt hot från Ryssland! Profetia aktuell genom detta nya hot.Står vi inför uppfyllelsen av denna gamla profetia?

Det nya sanslösa hotet från Ryssland som framfördes i rysk statstelevision kan ses ovan här eller på denna länk: Hotet i rysk stats-tv: Radioaktiv tsunami

Ryssland blir alltmer desperata. Häromdagen gick Boris Johnson ut med besked att man skall sända ytterligare kraftfulla vapen utöver dem som man redan har levererat till Ukraina.

Storbritannien är bland de största vapenleverantörerna sedan tidigare till Ukraina. Med detta som bakgrund kan man se hur Putins propagandaminister nu gör ett nytt fasansfullt utspel.

Nu är det många som påminns om den märkliga profetian som profeten Anton Johansson, framförde i början på 1900-talet. Den kände pastorn Emanuel Minos skriver om detta i sin bok "Tag plats stäng dörrarna".

/bild/tag-plats-1651568163.jpg

Emanuel Minos bok "Tag plats stäng dörrarna".

Han berättar i den hur hans adoptivmor hade träffat Anton och han ger först en liten bakgrundsskildring innan han skriver om den profetia som blivit aktuell genom det nya ryska hotet, vi återger här från Minos bok:

”Min mor, alltså adoptivmor, träffade vid flera tillfällen i början på det förra århundradet Lebesbymannen. Han gick ofta på mötena med pastor T. B. Barratt och deltog ivrigt i bönesamlingarna. Mor berättade att han var en enkel man i vadmalskläder, och att han verkade på alla vis intelligent och nykter. Han hade varit assistent på lantmäteriet och hade också varit anställd på länsstyrelsen. Dessutom hade han arbetat ideellt som kyrkvaktmästare i bygden. Hans egentliga namn var Anton Johansson. Han föddes 24 maj 1858 i svenska Lappland.

Föräldragården låg inte långt från norska gränsen. Efter flera års missväxt bestämde sig familjen för att flytta ut mot havet. De bosatte sig i Lebesby i Laksefiord, inte långt från Nordkap.

Sonen Anton visade sig tidigt ha en klärvoajant förmåga, som till viss grad bekymrade honom. I en syn såg han sina två bröder ligga på havets botten, och samma natt drunknade de. Han fick se hur det engelska passagerarskeppet Titanic skulle gå på ett isberg vid New Poundland och sjunka i april 1912. Han såg vidare händelser under första världskriget och försökte varna kejsar Wilhelm av Tyskland.

Han såg också syner som han hade svårt för att tidsbestämma. Några av dem gäller utan tvekan vår tid. Han fick till exempel se Ryssland i olika tidsperioder, och hur landet till slut blev mindre till ytan. Ukraina, de baltiska länderna Estland, Lettland och Litauen samt Polen skulle inte längre tillhöra det ryska riket. Och han såg detaljer i det första, det andra och det tredje världskriget. Han såg hur både Sverige och Norge överfölls av främmande trupper.

Det sades att före det tredje världskriget skulle det vara fred under lång tid. Länderna i Skandinavien rustade ned. När så kriget började, var det plötsligt.

Amerikanska vapendepåer i Europa togs över av andra. Samtidigt, såg Anton, trängde trupper in i Tyskland. Ute i Nordsjön ägde en vulkanaktig explosion rum. Havet hävde sig flera meter och översvämmade och ödelade stora kuststräckor. Värst gick det för England. För London var det närmast katastrofalt. Husen rasade ihop, hamnar och kajer förstördes, skepp förliste och kastades upp bland husen. Han såg att Skottland drabbades så hårt att en del av landet sjönk i havet.” Slut citat.

Denna profetia som, tidigare då den framfördes verkade otrolig, kan genom de vapen som nu finns få sin uppfyllelse. 

Vi lever i allvarliga tider, det kan knappast ha undgått någon. 

Att vi lever i den yttersta tiden, det är också något som vi behöver förstå. Därför behövs ett profetiskt uppvaknande i hela kristenheten.

Holger Nilsson

#Emanuel Minos #Profetia #Ukrainakriget #Ryssland #profetia #profetiskt #Tidstecken #Tredje världskriget

Dela:

3 kommentarer

Diana - 04/5-22 06:53
Hej jag skulle vara tacksam om folk kunde be för mig och mina barn.
Be att vi ska få ta i mott jesus Kristus.


Annie - 05/5-22 16:09
Jag ska be för er!


Diana - 05/5-22 21:49
Tack snälla


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-03-28 23:49
Be för oss gud vet blodet beskydd i Jesu namn amen.

1 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

De korsfästa

Segern är vunnen och dödens makt är bruten! En välsignad påsk i Herrens närhet

Påsken ur ett judiskt och kristet perspektiv - Göran Lennartsson

Hur man prövar profetior

Ps 72 - Profetia på Jesus Kristus

Tro på Jesus

Skillnaden på Gamla och Nya testamentets profeter

Friköpta från synden

Jesus sätter dig fri från hatet

Jesus är Herren - Christer Åberg live


Senaste kommentaren

Israelvänlig - 27/03-24 20:01
Enligt Steve Cioccolanti som är en seriös och respekterad Bibelförkunnare är solförmökelsen den 8 april sista varningen till USA! https://youtu.be/Knz9lyGQj2Q?si=x2oLRWMiUlaMUNNM Min egen kommentar: Steve Cioccolanti kan ha rätt! Bröder och systrar! Predika evangelium och berätta om solförmökelsen den 8 april! Guds frid!🙏

Skrevs i Hur man prövar profetior


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM