DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info

Läsarmejl

Dröm: Jesus kommer snart

Då får jag se Jesus i vit klädnad komma ur molnen och täckte himlen framför mig.

Dröm: Jesus kommer snart


Av: SB
tisdag 25 augusti 2020 15:04📧

Denna artikel är ett läsarmejl/gästblogg vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

Jag hade under en tid bett om ett tilltal från Gud och att han skulle tala tydligt.

Sedan en tidig morgon fick jag en dröm som berörde mig väldigt starkt och som jag känner mig manad att dela med mig av.

Jag drömde att jag gick på en enslig strand. Jag såg mot molnen som plötligt började röra oroligt och snabbt åt alla håll.

Då får jag se Jesus i vit klädnad komma ur molnen och täckte himlen framför mig. Jag blev glad, sprang fram mot honom, räckte mina armar mot honom och ropade:

"Åh Jesus!"

Då sträcker han fram sin högra arm mot mig och säger:

"Jag kommer snart!"

Där tog drömmen slut.

Jag blev starkt berörd av denna dröm o och omsluten av Guds kärlek.

Till dig min vän som läser detta vill jag bara säga: Jesus älskar dig!

SB

#Dröm #Profetia #Jesu återkomst


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


11 kommentarer

1 2 »2

x
yvonne
tisdag, 25 augusti 2020 16:42

Känner att jag vill dela med mig av detta:

I går (24 augusti) när jag var på väg hem från tandvården, såg jag olika moln, vanliga moln på himlen,
men ett moln utmärkte sig!
Molnet såg ut som en vit gestalt, såg ut som Jesus, som blickade ner mot jorden. Så förvandlades molnet till ett lejon, då kom det till mig, Lejonet av Juda stam. Det hela varade bara någon minut innan molnet upplöstes.
Jag blev så tagen av synen, och jag tror att Herren visar på Hans snara tillkommelse, och att vara redo!

yvonne

Svara

x
SA
tisdag, 25 augusti 2020 16:43

Vilken underbar dröm , Gud talar på många sätt ,🌅

Svara

x
Gabriella
tisdag, 25 augusti 2020 17:06

Amen 🕊🕊🕊 Skönt att läsa att andra också ser 😇😇😇

Svara

x
Alf
tisdag, 25 augusti 2020 22:07

Tiden är kort!

Frågan är väl om vi verkligen förstår hur kort tid vi har...om vi förstår tiden vi lever i?

Svara

x
Tom
tisdag, 25 augusti 2020 22:26

https://youtu.be/amXnUndczu8
Parallerna i bibeln mellan jesus och moses.

Svara

x
Stig
onsdag, 26 augusti 2020 19:40

Härligt

Svara

x
Helene Karlsson svarar yvonne
torsdag, 27 augusti 2020 17:50
yvonne skrev:
Känner att jag vill dela med mig av detta:

I går (24 augusti) när jag var på väg hem från tandvården, såg jag olika moln, vanliga moln på himlen,
men ett moln utmärkte sig!
Molnet såg ut som en vit gestalt, såg ut som Jesus, som blickade ner mot jorden. Så förvandlades molnet till ett lejon, då kom det till mig, Lejonet av Juda stam. Det hela varade bara någon minut innan molnet upplöstes.
Jag blev så tagen av synen, och jag tror att Herren visar på Hans snara tillkommelse, och att vara redo!

yvonne

UNDERBART! i JESU NAMN. AMEN

Svara

x
Titti Zandelin
torsdag, 27 augusti 2020 20:45

För ca ett år sen fotografera jag himlen en kväll när vi var ute med våra hundar .
När jag sen tittade på fotona blev jag helt salig
Fotona visade moln som bildade en kungakrona .
Som sken i guldton
Under kronan flög en ängel liggande och höll med ena armen upp kronan
Jag fick till mig att Jesus kommer snart

Svara

x
Stefan Jonasson
torsdag, 27 augusti 2020 21:50

Jag drömde för några år sedan.. När jag förstod att jag fortfarande var frälst och tillhörde JESUS.. Och gick i olika kyrkor för att hitta en plats... Jag kom upp ur en djup mörk dalgång och befann mig på en högplatå där det var dunkelt och mörkt, i horisonten såg jag ett väldigt högt berg som var mörkt, men på berget var det massor med små ljus på olika platser.. Som var åtskilda på det mörka berget.. När jag vaknade tänkte jag på staden på berget och kyrkan,

Svara

x
Agneta Andren
måndag, 31 augusti 2020 23:00

Härligt att så många väntar och upplever att Jesus kommer snart!
Jag hade en liknande dröm för några månader sedan. Jag höll på med någonting inomhus, typ städade och sen hörde jag en röst utanför som skriker "JESUS KOMMER!" och jag blir glad o tittar mot ytterdörren, med ett runt glasfönster i. Och ser ett rörligt ljust sken och sen känner jag att jag dras uppåt mot taket och sen vaknar jag med en härlig känsla.

Svara

1 2 »2

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Förkorta länk | Antal tecken kvar: 300

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 16, fredag 23 april 2021 kl. 19:18

Dagens bibelord

“Det står skrivet: Så sant jag lever, säger Herren, för mig ska varje knä böjas och varje tunga prisa Gud.” (Romans 14:11)

Dagens namn

Georg och Göran

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Georg och Göran. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 22 april 2021 23:59
Bed för min son, som är slut och ej kan sova! Har en sjukdom som sömn är viktig! Krävande jobb och han är så plikttrogen och tänker ej på sig själv! Hela familjen drabbas, två barn. Bed om helande!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp